Het Klaphuys

Klaphuys verhalen bij Kunst en Cultuur Academie

Elke woensdagmiddag wordt er ‘geklapt’. Verhalen van vroeger zijn het belangrijkste onderwerp. Voor diegenen, die er nog niet zijn geweest, kom naar de Kunst en Cultuur Academie te Maassluis!

Onderwerpen

Deze dienen zich vanzelf aan. Heeft u oude foto’s, dia’s, boeken of filmpjes over Maassluis, breng die dan mee. Allemaal vertellen zij een ander verhaal. En achter elk verhaal zit vaak nóg weer een verhaal. Maassluizers die Maassluis nog niet zo goed kennen, kunnen hier mooie historische verhalen opdoen, die vaak nog niet zijn beschreven.

Arie Hoek en Cock Paalvast zijn degenen die de laptop en beamer bedienen. Bijna elke foto, etc. die wordt vertoond heeft een verhaal. Heeft u geen materiaal? Geen probleem. Luisteren en praten (klappen) mag ook.

Toen en nu

Het nu is gevormd door het toen. Wat is er leuker, dan verhalen te horen over ‘Die goeie ouwe tijd’, die toch niet altijd zo goed blijkt in vergelijking met nu.

Kom ook langs

Elke woensdagmiddag, vanaf 14:00 uur is het Klaphuys geopend en kunt u klappen en luisteren naar de geschiedenis van Maassluis. De toegang bedraagt slechts € 1,50, waarbij koffie/thee en koek zijn inbegrepen.

Voor meer informatie kunt u mailen naar klaphuys@gmail.com

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan, stemt u in met ons gebruik van cookies.