Cursus

Schilderen van ideevorming tot eindresultaat

 165,00 295,00

Beschikbaar

Meer informatie

De lessen staan in het teken van beeldende thema’s, waaraan opdrachten aan zijn verbonden. De opdrachten zijn de aanleiding om te schilderen van ideevorming tot eindresultaat. Zo kan een element uit de kunstgeschiedenis of werk van kunstenaars gebruikt worden als uitdaging om je eigen manier van uitdrukken te vinden. De aspecten zoals kleurcontrasten, perspectief, compositie enz. komen aanbod. Je kunt experimenteren met verschillende materialen zoals acrylverf, houtskool, pastelkrijt of gemengde technieken.
Het schilderen is een proces van combineren, weghalen, toevoegen, het is vallen en opstaan. Daardoor is het soms niet gemakkelijk, maar dit maakt het creëren van je eigen kunstwerk wel boeiender en spannender.

Door de persoonlijke begeleiding is er aandacht voor het ontwikkelen van je eigen manier van werken/ je eigenstijl. Het is ook belangrijk om veel plezier te hebben in het schilderen. Daardoor staan schilderplezier en gezelligheid in de groep centraal. We werken met acrylverf ( ook gemengde technieken) en meestal op doek. Heb je nog nooit op doek gewerkt dan kun je bij je eerste werkstukken op acrylpapier werken ( te koop bij Kca). Heb je nog nooit met acryverf gewerkt en moet je nog acrylverf kopen dan krijg je bij de eerste les tips welke kleuren verf je kunt kopen.

In overleg kun je met andere materialen werken. Neem voor de eerste les houtskool en kneedgum mee.

Je bent van harte welkom op de maandagochtenden bij Cecilia.

Docent

Misschien vind je dit ook leuk...

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan, stemt u in met ons gebruik van cookies.